Remedial Teacher en Studiecoach HBV Happy Learning
Leren kun je Leren! Je Brein is maakbaar! Je moet alleen weten hoe!
 
 

Welkom op de website van Remedial Teacher en Studiecoach HBV Happy Learning!

Remedial Teacher & Studiecoach HBV is gespecialiseerd in het begeleiden van  leerlingen van de basisschool en van de middelbare school.

Mijn Core business is het individueel begeleiden van leerlingen. Ik ben er van overtuigd geraakt als een gedragsverandering nodig is dat dit met individuele begeleiding het beste bereikt kan worden. Ik begin altijd met het werken aan de motivatie want zonder de juiste motivatie kun je geen goede resultaten behalen. 

De meeste leerlingen blijven op dezelfde manier doormodderen omdat ze niet (goed) geleerd hebben hoe ze moeten leren. Vaak zijn er maar een paar kleine aanpassingen nodig om betere studieresultaten te behalen. Je gaat sneller, makkelijker en beter leren, dat is ons doel.

Ik geef Face 2 Face vakinhoudelijke bijlessen. De huiswerkbegeleiding is een coachingstraject waarbij ik met de leerling zorg dat er aan de hand van een planning huiswerk gemaakt wordt.

Ieder traject wordt gestart met een intake gesprek waarin we met elkaar kennis kunnen maken en waar we samen kijken wat voor begeleiding de leerling nodig heeft.

Het uiteindelijke doel is om de zelfstandigheid en de zelfredzaamheid van de leerling te vergroten. En ook om een duurzame gedragsverandering te bewerkstelligen. Huiswerk maken moet een gewoonte worden, en als het een gewoonte is dan hoef je er ook minder moeite voor te doen. In het begin van de begeleiding is de controle 100% maar deze wordt langzaam afgebouwd.

Ik geef verder bijles in Wiskunde A en B, Natuurkunde, Scheikunde Geschiedenis, Nederlands, Engels en Duits, en Economie.

Verder ben ik ook gespecialiseerd in Remedial Teaching voor leerlingen van de Basisschool en dan speciaal op het gebied van rekenen en Begrijpend lezen en cito-training.

Ieder jaar in de zomervakantie organiseer ik de Summerschool, voor leerlingen die beter voorbereid het volgend schooljaar willen beginnen. Dit kan door een specifiek vak bij te spijkeren of door het volgen van een algemene studievaardigheden cursus bijvoorbeeld als voorbereiding op de brugklas.

Als nieuwe dienst bied ik Mental Coaching aan om te komen tot een blijvende gedragsverandering.

 

Mail voor meer informatie of vul het contactformulier in.